Фігурне катання – без сумніву є одним з найкрасивіших олімпійських видів спорту. Про користь катання на ковзанах розповідають багато. Проте, навіть коли ви не ставите собі за мету стати фігуристом, а відвідуєте каток просто для задоволення, користь від такого катання на льоду велика.

Зараз стає популярним проводити час на ковзанці. І не дивно, адже отримати приємне спілкування, відмінний заряд бадьорості, добре самопочуття, оздоровити організм, покращити фігуру, придбати гнучкість і пластику рухів – бажають усі.

Слід скористатися такими можливостями. А у нашому обласному центрі є такі можливості для усіх бажаючих!

2015_02_11_01

За підтримки просвітницького відділу Житомирського обласного медичного центру здоров’я та спортивної медицини, громадської організації «Житомирської обласної Федерації фігурного катання на ковзанах», керівництва ковзанки розважального комплексу «ФОК» у нашому чудовому місті Житомирі 14 лютого 2015 року (початок о 13.00) відбудуться показові виступи шкіл юних фігуристів «День Заковзаного Валентина» в рамках проекту «Рух, здоров’я, краса!».

Метою проведення заходу є привернення уваги громадськості до здорового способу життя, популяризації зимових видів спорту у нашому місті, створення умов для творчого розвитку особистості, цікавого спілкування з однолітками, утвердження престижності серед дітей та молоді здоров’я: фізичного, духовного та соціального.

У програмі: виступ спортивних шкіл фігурного катання,  частування солодощами з гарячими напоями (чай, кава), розіграш квитків на безкоштовне відвідування ковзанки, в кінці програми – масове катання на ковзанах .

Організатори запрошують усіх бажаючих відвідати ковзанку за адресою вул. Кибальчича, 9 та підтримати юних спортсменів обласної Федерації фігурного катання на ковзанах.

До висвітлення події запрошуються усі засоби масової інформації.

Прес-центр ДОЗ,

тел. (0412) 41-37-72

E-mail: press@ztomc.net.ua