Днями у Центральній міській лікарні № 1 м.Житомира на світ з’явився Данило, мати якого у свої 22 роки, будучи вагітною, була вимушена залишити рідну домівку в м. Горлівка Донецької області та тимчасово переїхати на терени Житомирщини. Породілля до пологів проживала у таборі «Віра. Надія. Любов», що в Зарічанах

2014_08_15_01

- Ми всіх зустрічаємо доброзичливо  і з радість, - зазначила лікар Олеся Яцюк. -А враховуючи, що люди приїхали із гарячої точки, з Донецька, ми всі перейнялись співчуттям до тих людей чисто по-жіночому, по-материнськи. Старалися допомагати всі, чим могли, не тільки як медики, спеціалісти, а просто як люди.

На пологах разом з Наталією перебувала її мама. Жінки не стримували сліз, кажуть, що все на все життя запам’ятають доброту та щирість житомирян.

Колектив лікарні переконаний, що у мами Наталії та її синочка все буде  добре і згодом вони повернуться додому. Наразі жінка з немовлям житиме в готелі Житомир, де створені всі необхідні умови для комфортного перебування мами  з дитиною.

Загалом, Наталія не єдина вагітна жінка, що тимчасово проживає на Житомирщині. Вже найближчим часом на світ з’явиться ще 6 немовлят.

Прес-центр ДОЗ,

тел. (0412) 41-37-72

E-mail:  press@ztomc.net.ua