Новини

Психічне здоров’я та психічні розлади: інтеграція фахових зусиль

Обласна психіатрична лікарня № 1

Обласний центр здоров’я

Прес-реліз

«Психічне здоров’я та психічні розлади: інтеграція фахових зусиль»

(10 жовтня – Всесвітній день психічного здоров’я)

Детальніше...

 

Після довгої перерви продовжено будівництво центральної районної лікарні в смт Брусилів

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА

Обласний медичний центр

Житомирської обласної ради

10014, м. Житомир, майдан Перемоги, 10-А, тел.: 22-87-27, health@ztomc.net.ua

 

від 28.09.10 № 514

на № 5 від 14.01.09

Український інститут стратегічних

досліджень МОЗ України

Прес-центр МОЗ України

Після довгої перерви продовжено будівництво центральної районної лікарні в смт Брусилів

Детальніше...

 

Реформи – неминучі!

На базі обласної клінічної лікарні імені О.Ф.Гербачевського відбулася презентація плану-графіка реформування охорони здоров’я Житомирської області на 2011-2014 роки. В зібранні взяли участь заступник  міністра охорони здоров’я України В. Г. Бідний, заступник голови облдержадміністрації В. С. Балюрко, начальник УОЗ ОДА О. К. Толстанов, головні лікарі обласних лікувально-профілактичних установ та їх заступники з питань медичної допомоги, керівники медичних центрів, начальники управлінь та відділів охорони здоров’я міст і районів області, головні обласні та позаштатні спеціалісти управління охорони здоров’я облдержадміністрації.

Детальніше...

 

РЕФОРМА МЕДИЧНОЇ ГАЛУЗІ – ВИКЛИК УСІМ НАМ

Найактуальніші питання медичної галузі України обговорювалися на розширеному засіданні колегії МОЗ України, яке проходило 5 серпня у великій залі Міністерства охорони здоров’я.

Детальніше...

 

Високі гості маленьких господарів

У Житомирі відбулася нарада Міністерства охорони здоров'я України щодо діяльності будинків дитини за підсумками 2009 року. Участь у зібранні взяли представники МОЗ України, Департаменту материнства, дитинства та санаторного забезпечення МОЗ України, Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л.Шупика, ДУ „Український науково-дослідницький інститут соціальної і судової психіатрії та наркології МОЗ”, Міністерства охорони здоров'я Автономної Республіки Крим, Державного департаменту з усиновлення та захисту прав Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту, Генеральної прокуратури України, обласних управлінь (головних управлінь) охорони здоров'я, головні лікарі будинків дитини.

Детальніше...

 

Медицина області – підсумки діяльності

На базі обласної клінічної лікарні імені О.Ф.Гербачевського відбулося засідання колегії управління охорони здоров’я облдержадміністрації. Головним серед питань, які розглядалися під час зібрання, було підбиття підсумків діяльності лікувально-профілактичних закладів охорони здоров’я області протягом першого півріччя 2010 року.

Детальніше...

 

Двадцять п’ять років успіху і досягнень

 

Чверть століття – це вагомий проміжок часу. Й саме стільки виповнилося дитячій хірургії Житомирщини. З цієї нагоди в обласній дитячій лікарні відбулася науково-практична конференція „Дитяча хірургія Житомирщини: минуле, сьогодення та майбутнє”.

Детальніше...

 

Настав час реформ!

У Житомирі відбулась Всеукраїнська нарада з актуальних питань реформування та розвитку галузі охорони здоров’я України.

Детальніше...

 

Даруєш кров – рятуєш життя

В облдержадміністрації відбулася робоча нарада „Стан та розвиток донорства”. Участь у зібранні взяли представники головного фінансового управління, головного управління економіки, управлінь облдержадміністрації - освіти й науки, у справах молоді та спорту, з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи, управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області, обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

Детальніше...

 

Настав час реформ!

У Житомирі відбулась Всеукраїнська нарада з актуальних питань реформування та розвитку галузі охорони здоров'я України.
Сучасне обладнання – лікувальним закладам

Детальніше...

 

Нам – п’ятнадцять років. I це – лише початок!

Чи знаємо ми, куди ведуть нас наші дороги? Є велика різниця між тими, хто знає свій шлях і тими, хто йде ним. Принаймні, так стверджувалося в одному з культових фільмів. П’ятнадцять років тому наш шлях лише починався. Чи був острах (як сприймуть читачі нову газету?), вагання (чи ж зможе вона зайняти достойне місце серед інших видань?) – цього вже тепер достеменно ніхто не знає. Відомо ж бо, що найтяжче зробити перший крок. Та першими його зробили ті, хто стояв біля витоків газети: В.Л.Весельський, З.М.Парамонов, В.Д.Парій, В.І.Хренов, колектив редакції.

Детальніше...

 

Це – наша газета!

 П’ятнадцять років – це, скажу Вам, вік підлітковий і до зрілості ще, звісно, далеко. А якщо порівнювати з нашою лікарнею – цьогоріч їй виповнюється дев’яносто – це й зовсім дитячі роки! – говорить головний лікар комунальної установи „Центральна міська лікарня №2 міста Житомира” Віктор Петрович Павлусенко. - Але я хочу сказати, як людина об’єктивна, що, незважаючи на такий молодий вік, і „Пульс”, і „Пульс-НОРМА” стали вже невід’ємною частиною життя нашої медичної спільноти – як міста, так і області.

Детальніше...

 

Допоможемо дітям разом

За останні десять років з ` явилась чітка тенденція в збільшенні народжуваності дітей.

Детальніше...

 

ПОДАРУНОК БЕРДИЧІВЛЯНАМ

Напередодні Дня Перемоги в Бердичеві відбулася надзвичайно святкова подія – відкрилася нова амбулаторія загальної практики - сімейної медицини. Це стало гарним подарунком для тих, хто здійснив великий подвиг 65 років тому.

Детальніше...

 

65 років Перемоги…

 

Традиційно напередодні свята 9 Травня в приміщенні поліклініки ЦМЛ № 2 м. Житомира відбулося урочисте зібрання. У ньому взяли участь ветерани та учасники Великої Вітчизняної війни, які в мирний час працювали в ТМО № 2, керівництво та працівники лікарні, представники міської та обласної влади.

Детальніше...

 

Вшанування ветеранів

Того дня в обласному госпіталі для ветеранів війни було надзвичайно святково – сюди прибув голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Миколайович Рижук, аби вручити ветеранам Великої Вітчизнаної війни пам’ятні медалі з нагоди 65-річчя Великої Перемоги.

Детальніше...

 

Вища освіта в медсестринстві: проблеми і перспективи


Під такою назвою в Житомирському інституті медсестринства відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція.

Детальніше...

 

Відділенню анестезіології- інтенсивної терапії – 25 років

 

Ювілей одного зі своїх найважливіших відділень Житомирська обласна дитяча лікарня відзначила відкриттям науково-практичної конференції на тему «Актуальні питання інтенсивної терапії та анестезіології в педіатрії».

Детальніше...

 

Перемога житомирських магістрів

13 – 15 квітня 2010 року в Тернопільському державному медичному університеті імені І. Я. Горбачевського відбувся ХІV міжнародний медичний конгрес студентів та молодих вчених, у роботі якого взяли участь представники медичних закладів України, Росії, республіки Казахстану, Польщі, Нігерії.

Детальніше...

 
<< Початок < Попередня 161 162 163 164 165 166 Наступна > Кінець >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Терміново
Шановні колеги!!!
Як ви оцінюєте медичне обслуговування в області?
Дайджест

daidzhest

Урядова гаряча лінія

p3_27042018baner

Статистика сайту