Фестиваль  під такою назвою, приурочений до Всесвітнього дня здоров’я, відбувся у Житомирському міському Палаці культури.  Щорічне відзначення Всесвітнього дня здоров’я стало традиційним для Житомирщини. Фестиваль «Молодь за здорове життя!» від самого початку був створений як свято, на якому можна показати свою творчість, досягнення, поспілкуватись на соціально важливі теми, висловити активну громадянську позицію та підтримати ідею тверезого, здорового та щасливого життя.

2013_04_11_01

Організатором дійства виступив обласний медичний центр здоров’я та спортивної медицини (завдяки його фахівцям гості свята також могли виміряти тиск). Зал був вщент переповнений учнями та студентами навчальних закладів. А на сцені вирувало буйство співу та музики, учасники якого представляли різні вікові групи, навчальні заклади, громадські організації, національні традиції. Проте всіх їх об’єднало мистецтво як універсальна мова спілкування між людьми та відповідальне ставлення до здоров’я.

2013_04_11_02

Девіз цьогорічного проекту - «Відповідальність починається з мене».- Насамперед це – відповідальність за своє майбутнє, за світ, що нас оточує, особисте фізичне здоров’я, протистояння небезпекам та ризикам, які підстерігають молоду людину, за власний духовний розвиток, дружбу, сімейні цінності, усвідомленого батьківства, зміцнення родинних стосунків, - наголосила головний педіатр ДОЗ Тетяна Вікторівна Шевченко, яка привітала учасників фестивалю із Весвітнім  днем здоров’я.

Прес-центр ДОЗ